Stuur e-mail mail_outline  

Info/Contact

Leuk dat je kijkt op mijn website. Mijn naam is Ingeborg Deppe (in 1956 geboren) en ik woon in Castricum.

In mijn pubertijd kreeg ik mijn eerste camera in handen en ik was meteen verkocht. Van jongs af aan ben ik graag in de natuur en heb vele wandeltochten gemaakt in ruige berglandschappen. Mijn hele hebben en houden in een rugzak en liefst kampeerde ik in het wild. Natuurlijk ging ook mijn spiegelreflexcamera mee! Nog altijd trek ik er graag op uit met mijn camera naar gebieden waar bijna geen mensen zijn zowel in Nederland als in het buitenland. Slaap nu alleen wat luxer in mijn kleine caravan met verwarming en zelfs vloerverwarming!

In de natuur vind ik rust en stilte. De emotie die ik voel probeer ik over te brengen in mijn beelden. Daarbij gebruik ik allerlei technieken: bewegen met mijn camera, lange sluitertijden, over- en onderbelichten, bewuste onscherpte. De foto's maak ik zoveel mogelijk achter mijn camera. Uitdaging is dan ook voor mij om wat ik zie om te zetten in eigen suggestieve beelden. De ene schildert met de kwast en ik met mijn fototoestel.

U kunt foto’s  bestellen zowel digitaal als geprint via de email.

Ook is het mogelijk een coaching op fotografiegebied aan te vragen. Meestal duurt die 2 uur op locatie met vooraf een intakegesprek. Zodat ik precies weet wat iemand wil leren. In overleg wordt een prijs afgesproken voor de coaching.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee