Deppe photography

Stuur e-mail mail_outline  

Info/Contact

Mijn naam is  Ingeborg Deppe. Bijna mijn hele leven fotografeer ik al. Ook ben ik op jonge leeftijd begonnen met reizen. Het liefst naar hele ruige, bergachtige, lege en verstilde gebieden. Landschappen fotograferen is dan mijn passie. Dit is niet zo gek aangezien ik sociale geografie heb gestudeerd en daardoor gewend ben om naar landschappen te kijken. Het hoge Noorden is één van mijn favoriete gebieden door de ruige landschappen, de stilte die er heerst, het ongelooflijk mooie licht en de fraaie kleuren. Daarnaast ga ik nu ook in mijn eigen woonomgeving (Castricum) meer op pad om te fotograferen.

Voornamelijk ben ik autodidact maar heb ook opleiding gehad op de Fotoacademie Amsterdam en ben privé begeleid door beroepsfotografen. Zo'n 14 jaar geleden ben ik mij volledig gaan richten op de fotografie en 3 jaar geleden heb ik echt gekozen voor de natuurfotografie. In de natuur vind ik mijn rust. Uitdaging voor mij is om wat ik zie om te zetten in eigen suggestieve beelden.

Verder heb ik  een 1e prijs gewonnen in het fotoblad Focus en in het natuurmagazine Roots. In 2014 behaalde ik een 2e prijs in de jaarlijkse natuurfotowedstrijd Roots en ben in de prijzen gevallen bij de Benelux fotowedstrijd 2014.

Sinds september 2013 ben ik toegelaten tot het Natuurfotografengilde.

U kunt foto’s  bestellen zowel digitaal als geprint via de email.

De geprinte foto’s worden in een passe-partout gezet van of 40 bij 50cm of 50 bij 60cm.
Ook is het mogelijk grotere foto's te bestellen!

Tevens kan ik presentatie's/ lezingen voor u verzorgen.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee